Silmälasit

juuri sinun kasvoillesi

Silmälasien hankinta on aina merkittävä tapahtuma. Tekemäsi valinta vaikuttaa paitsi ulkonäköösi, niin myös päivittäiseen mukavuuteesi ja helppouteen vuosia eteenpäin.

Me haluamme aina tehdä kaikkemme, että voit olla tyytyväinen valintaasi ja saada siitä niin iloa kuin hyötyä päivittäin.

Kehyksissä on suuria eroja niiden materiaaleissa, keveydessä, kestävyydessä, väreissä ja käyttötarkoituksissa. Autamme sinua löytämään kasvoillesi tehdyt, persoonallisuuttasi korostavat sekä päivittäiseen käyttöösi ja harrastuksiisi sopivat kehykset.

Kehykset

Valikoimassamme on paljon laadukkaita kehysbrändeja ympäri maailmaa. Mm. Moscot New Yorkista, Lindberg Tanskasta, Masunaga Japanista ja espanjalainen Etnia Barcelona.

Ostamme kehyksiä myös suoraan mm. Pariisin ja Milanon messuilta kehysvalmistajilta, joilla ei ole Suomessa vakiintunutta maahantuojaa.

Linssit

Käytämme pääasiassa saksalaisia Rodenstockin linssejä. Linssit reunahiotaan meillä paikan päällä käsityönä, minkä ansiosta kannamme ylpeinä Avainlippu-tunnusta.

Paikallisen reunahionnan johdosta meiltä tilatuilla silmälaseilla on nopea toimitusaika. Voimme myös hioa uudet linssit omiin entisiin kehyksiin.

Tutustu lisää Rodenstockin yksilölliseen huipputekniikkaan.

Yliopistonkatu 27 B
20100 Turku
(Stockmannin pääovia vastapäätä)
Katso kartta »
Palvelemme
Ma–Pe 9-17
Kesälauantait suljettu

HUOM! Juhannusviikolla palvelemme ma-ke 9-17  to 9-14

 

 

Copyright © 2024 Turun Optillinen Liike, created by Webu.fi