Rodenstockin linssit

Voit luottaa ärrään – Turun Optillinen Liike on saksalaisten Rodenstock-laatulinssien asiantuntija. Rodenstockin tarjoama huipputekniikka mahdollistaa parhaan ja toimivimman näkemisen.

Turun Optillisesta Liikkeestä hankkimasi linssit reunahiotaan meillä täällä paikanpäällä ja silmälaseilla on nopeat toimitusajat. Suomalaisen ammattitaidon hyödyntämisen ansiosta saamme ylpeinä kantaa Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-merkkiä.

Rodenstock DnEye Scanner 2

Turun Optillinen Liike on ottanut käyttöönsä Rodenstockin valmistaman DnEye® Scanner 2:n. Rodenstockin ainutlaatuinen teknologia yhdistettynä optikon korkeaan ammattitaitoon tuottavat yhdessä parhaat silmälasit, joissa on ennennäkemätön näkemisen terävyys ja mukavuus.

DNEye® Scanner 2 mittaa ja määrittää muutamassa minuutissa silmästä 7000 biometrista mittaustietoa, jotka kuvaavat silmän rakennetta. Nämä arvot ovat jokaisella yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjäljet. Kun yksilölliset biometriset mittaustiedot huomioidaan ja linssin kuvautuminen lasketaan silmän pituuden mukaan, saadaan jokaiselle käyttäjälle luotua ihanteelliset yksilölliset näköalueet linsseihin ja siten parhaat silmälasit.

DNEye® PRO teknologialla mitataan silmän anatomia yksilöllisesti. Tutkimuksesta ilmenee silmän taittovoimaero pienellä ja isolla pupillilla ja ensimmäistä kertaa nämä silmän erilaiset taitto-ominaisuudet saadaan hyödynnettyä linssivalmistuksessa. Rodenstock on maailman ainoa silmälasilinssivalmistaja, joka siirtää nämä mittaustiedot yksilöllisesti räätälöitävään linssiin. Linssit parantavat kontrasteja ja terävöittävät näköhavaintoa. Tuloksena ovat kautta aikain yksilöllisimmät ja tarkimmat Rodenstock-linssit, joilla saavutetaan kokonaisvaltainen terävä näkö ja parhaat silmälasit.

Mittatilauslasit 3D videomittauksella

Mitä yhteistä on silmälaseilla ja räätälin ompelemalla puvulla?

Kummatkin voidaan nyt tehdä täydellisesti asiakkaan mittojen mukaan. Turun Optillinen Liike käyttää viimeisintä teknologiaa mahdollistaakseen tämän. ImpressionlST®4+ -mittauslaite mittaa asiakkaan yksilölliset mitat, kartoittaa näkemisen tarpeet ja huomioi valitun kehyksen mitat. Moniteholasien käyttäjästä saadaan henkilökohtainen näköprofiili, joka avustaa asiakkaan näkötilanteisiin räätälöityjen moniteholinssien valinnassa. Moniteholasien käyttäjä näkee laitteen kuvaruudusta mihin eri katselusuuntiin ja katseluetäisyyksille hän näkee valituilla linsseillä.

Maailmanlaajuisen linssivalmistajan Rodenstockin suunnittelema ImpressionlST®4+ -mittauslaite on tuore kansainvälisen iF -tuotemuotoilupalkinnon voittaja. Mittalaitteen 3D -videomitoitus on erittäin tarkka, sillä mittauslaite kuvaa asiakasta samaan aikaan kahdesta suunnasta. Rodenstockin uusin teknologia varmistaa entistä paremman mittatarkkuuden, josta silmälasien käyttäjä hyötyy näkemisen kirkkautena.

Yliopistonkatu 27 B
20100 Turku
(Stockmannin pääovia vastapäätä)
Katso kartta »
Palvelemme
Ma–Pe 9-17
Kesälauantait suljettu

HUOM! Juhannusviikolla palvelemme ma-ke 9-17  to 9-14

 

 

Copyright © 2024 Turun Optillinen Liike, created by Webu.fi