Laatu edellä

Silmälaseissa laatu tarkoittaa käytännöllisyyttä, mukavuutta ja pitkäikäisyyttä. Laatu koostuu mietityistä yksityiskohdista, kevyistä ja kestävistä materiaaleista.

Hyvät silmälasit ovat miellyttävät pitää ja sellaiset joiden olemassaolon unohdat arjessasi. Siksi olemme aina pyrkineet panostamaan laatuun niin linssien, kehysten kuin kehysmerkkien valinnassa.

Masunaga

Japanilaisen käsityön taidonnäyte

Muotoilu

Kehysmallistostamme löydät tyyliisi ja toiveisiisi sopivat kehykset. Merkeissämme on mukana todellisia käsityön mestariteoksia, jotka hätkähdyttävät yksityiskohdillaan. Vastapainona mallistoistamme löytyy myös ultramoderneja kevyitä ja reunuksettomia kehyksiä sekä näyttäviä värillisiä kehyksiä.

Tule tutustumaan.

Moscot

Trendikkyyttä New Yorkista

Mukavuus

Arjessa tulee vastaan tilanteita, joihin silmälasiesi pitäisi mukautua ja kestää mukana. Nykyisin samoihin laseihin on mahdollista tehdä kompromisseja ja yhdistää monia ominaisuuksia. Usein miellyttävin vaihtoehto on kuitenkin hankkia erilliset lasit työtä, harrastusta tai vapaa-aikaa varten.

Kehysten materiaalien ja linssien valinnalla voidaan vaikuttaa niin silmälasien painoon, käyttömukavuuteen kuin ulkonäköönkin merkittävästi.

ETNIA

BARCELONA

Barcelonan inspiroimaa tyylikkyyttä

Kehysten valinta

Kehysvalinnalla voit tuoda esiin omaa persoonaasi. Hyvät kehykset korostavat parhaita puoliasi ja luovat kasvoille uuden ilmeen. Kehysvalinnalla voit erottautua ja valita millaisen ensivaikutelman ja muistijäljen haluat itsestäsi antaa.

Haluatpa olla rento, helposti lähestyttävä, viileä tai virallinen, niin kehysvalinnalla se onnistuu.

LINDBERG

Tanskalaista muotoilua

Materiaalit

Yleensä kehykset valmistetaan joko metallista tai muovista. Metallikehykset valmistetaan usein titaanista, jonka etuna on kestävyys ja keveys. Titaanikehykset eivät aiheuta nikkeliallergiaa.

Useimmat muovikehykset ovat itseasiassa selluloosa-asetaattia. Sen etuja öljypohjaiseen muoviin ovat keveys, kestävyys, joustavuus sekä ympäristöystävällisyys.

Tom Ford

Muodin suunnannäyttäjä

Värit

Väriä saat niin linsseihin kuin kehyksiin. Voit valita linssejä eri materiaaleista, ohennettuina, kirkkaina, värillisinä tai tummuvina oman tarpeesi mukaan.

Kehyksissä värikirjoa löytyy lähes loputtomiin, kun kauniit värit ja materiaalit kohtaavat toisensa. Tule hämmästymään, kuinka värikkäiltä ja upeilta silmälasit voivatkaan näyttää.

Tutustu kehyksiimme

Muita kehysmerkkejämme ovat mm:  Zenka, Tarume, Silhouette, Titan Design from Finland-kehykset, Traction Productions, Rayban, Guess, Woodys Barcelona, Oakley, Blackfin, Alain Mikli ja Gucci.

Yliopistonkatu 27 B
20100 Turku
(Stockmannin pääovia vastapäätä)
Katso kartta »
Palvelemme
Ma–Pe 9-17
Kesälauantait suljettu

HUOM! Juhannusviikolla palvelemme ma-ke 9-17  to 9-14

 

 

Copyright © 2024 Turun Optillinen Liike, created by Webu.fi